Uniunea pentru Bucovina o sustine pe Gregoriana Tudoran

Uniunea pentru Bucovina îşi doreşte autostrăzi pentru zona Moldovei şi, implicit, pentru Bucovina. Acesta este motivul pentru care ne-am exprimat sprijinul şi susţinerea pentru Gregoriana Tudoran, candidat independent la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019.

Gregoriana Tudoran şi echipa cu care lucrează a făcut miercuri, 10 aprilie, o vizită la sediul mişcării Uniunea pentru Bucovina.

Avem convingerea că toţi sucevenii de bună-credinţă îşi doresc autostrăzi pentru această zonă a ţării. Dezvoltarea infrastructurii înseamnă investitori, locuri de muncă şi stoparea migraţiei în Occident. De aceea, credem că un reprezentant din partea zonei Moldovei în Parlamentul European este obligatorie.
Bucovina are nevoie de o persoană care să reprezinte interesele legitime ale locuitorilor acestei regiuni a României. Gregoriana Tudoran, prin experienţa de peste 10 ani acumulată în activitatea pe care a desfăşurat-o la Bruxelles, este garanţia că doleanţele noastre se vor face auzite şi în capitala Uniunii Europene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *