Proiecte neasumate și bani pierduți

În primul rând Uniunea pentru Bucovina vrea să sublinieze faptul că ideile sunt bune și de interes însă ori sunt greșit implementate ori nu se pot aplica deocamdată

1. Zona de agrement din lunca Sucevei

Nu își mai au rost detaliile, ați observat și dumneavoastră cum s-a pierdut o sumă semnificativă de bani o data cu venirea apelor învolburate. Domnul primar pentru a se scuza a subliniat faptul că este proiect european și proiectul în același timp este aprobat de ANAR.

– Domnule primar sunteți conștient ca acea zonă este inundabilă, oare mai era nevoie să vină cei de la ANAR sa vă spună acest lucru?

Din start se poate observa că a fost aleasă o logistică greșită – au început cu construirea zonei de agrement ulterior se realiza construcția digurilor, cum ar spune o vorba din popor “au pus carul înaintea boilor”.

Să fie oare dezinteres sau incompetență??

2. Trotinete electrice – idee bună care vine în sprijinul studenților, elevilor, turiștilor …, însă pentru a fi pusă în aplicare trebuie rezolvate multe alte detalii

A merge cu trotineta electrică pe trotuarele din Suceava este o inițiativă aproape suicidală. Trotuarele sunt inadecvate pentru un astfel de proiect deoarece:

– prezintă denivelări, gropi

– înguste și aglomerate

– în unele zone sunt parcate mașini

Mersul pe șosea este ilegal și foarte periculos pentru toți participanții la trafic.

Să nu uităm și de haitele de câini, însă acesta este un subiect prea delicat și lung pentru a fi dezbătut acum.

SINGURA VARIANTA O REPREZINTĂ PISTA DE BICICLETE CARE NU EXISTĂ ÎN ORAȘUL SUCEAVA.

Implementarea unui astfel de proiect fără rezolvarea infrastructurii rutiere/pietonale va crește semnificativ numărul de accidente și prezențe în urgență, altfel spus veți pune în pericol viața sucevenilor.

SUNTEȚI DE 16 ANI LA CÂRMA SUCEVEI ȘI NU AVEȚI NICI O SCUZĂ PENTRU FAPTUL CĂ NU AȚI REMEDIAT ACESTE PROBLEME PENTRU A PUTEA ULTERIOR IMPLEMENTA PROIECTE CARE SĂ SCHIMBE IMAGINEA ORAȘULUI.

Ați turnat asfalt strat peste start, ați pus borduri și multe alte lucrări făcute pentru a fi la număr și pentru a remedia problemele pe termen scurt fără a avea viziune pentru viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *